Siirry sisältöön

Hoitotarvikejakelu

Jaettavia hoitotarvikkeita ovat mm. diabetes-, haavahoito-, avanne-, katetrointi- ja dialyysitarvikkeet sekä vaipat keskivaikeaan ja vaikeaan virtsa- ja ulosteinkontinenssiin.

Sairauden hoitoon liittyvät, julkisessa terveydenhuollossa laaditun hoitosuunnitelman mukaiset hoitotarvikkeet ovat käyttäjilleen maksuttomia. Jos hoitovastuu on muualla kuin terveyskeskuksessa, asiakkaan tulee toimittaa hoitotarvikejakeluun hoitavan tahon alkuperäinen todistus oikeudesta tarvikkeisiin, ja siitä tulee käydä ilmi yksilöllinen tarve.

 • 1) Sähköisellä lomakkeella www.paimionsauvonterveyskeskus.fi / sähköinen asiointi – hoitotarviketilaukset (varaa tilauksen rekisteröintiaika + täytä kaavake)

  2) Sähköpostitse hoitotarvikejakelupaimio@varha.fi

  3) Tilauslomakkeella terveysaseman vastaanotossa

  4) Uusien asiakkaiden, erikoistarvikkeiden ja -tarvikemuutosten neuvonta ja tilaus puhelimitse 02 474 6366 tiistaisin klo 14-15.

   

  Ilmoita tilauksen yhteydessä, jos haet tarvikkeet Sauvon terveysasemalta.

  Jos tarvikkeiden käyttö on säännöllistä, tilaa kerralla noin 3 kk:n tarvikkeet.

  Jos asioit diabetes- tai omahoitajan vastaanotolla, älä tilaa diabeteksen hoitotarvikkeita erikseen, vaan saat ne hoitajakäynnin yhteydessä.

  Kotihoidon hoitotarviketilaukset:

  Paimion kotihoidon sairaanhoitajat

  puh. 0406324289

  Sauvon kotihoidon sairaanhoitajat

  puh. (050) 522 6403

 • Viimeistään tiistaina tilatut tarvikkeet ovat noudettavissa torstai-iltapäivästä alkaen Paimion pääterveysaseman tai Sauvon terveysaseman asiakaspalvelusta terveysasemien aukioloaikoina. Huomioithan, että arkipyhät saattavat vaikuttaa hoitotarvikejakelun aikatauluun.

  Kotihoidon ja palveluasumisen hoitotarvikkeet:

  Kotihoito tilaa ja toimittaa kotiin kaikki kotihoidon ja palveluasumisen asiakkaiden tarvitsemat hoitotarvikkeet.