Siirry sisältöön

Psykologi

Psykologin vastaanottotila sijaitsee terveyskeskuksen alakerrassa ja käynti tiloihin tapahtuu alapihalta ulkokautta. Kartassa kohta G. Tilaan on esteetön pääsy.

Mielenterveystiimiin kuuluu psykologin lisäksi kaksi hoitajaa ja psykiatri. Terveyskeskuspsykologi tarjoaa keskustelukäyntejä aikuisille osana terveyskeskuksen mielenterveystiimiä.

Ajan keskustelukäynnille voi varata puhelimitse ilman lähetettä.  Psykologin keskustelukäynneille voi tulla matalalla kynnyksellä puhumaan mistä tahansa sellaisesta asiasta, joka kuormittaa ja tuottaa stressiä.  Keskustelukäynnit ovat ilmaisia.  Hoito toteutuu lyhyinä supportiivisina jaksoina (5-8 käyntiä), joiden aikana yhdessä jäsennetään tilannetta, sekä mietitään siihen ratkaisuja ja/tai tapoja käsitellä tilanteen herättämiä tunteita.

Psykologi tekee myös neuvolaikäisten lasten tutkimuksia.  Psykologin tutkimuksiin lapset ohjautuvat moniammatillisen neuvolatyöryhmän kautta.  Jos olet huolissasi oman lapsen kehityksestä, ota asian tiimoilta yhteyttä neuvolaan tai ota asia puheeksi seuraavalla neuvolakäynnillä.  Lapsen kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä ja koko perheen tukemista koskevissa asioissa auttaa perhe- ja kasvatusneuvola.

  • Psykologi Iris Forssander

    Puh. 050 420 6541