Ajanvaraus

Sähköiset palvelut

Sähköinen ajanvaraus


Voit varata ajan itsellesi tai alle 15 vuotiaalle lapsellesi osoitteessa: Sähköinen ajanvaraus.


Sähköisessä ajanvarauspalvelussa näkyvät varatut ajat kaikissa terveyskeskuksen palveluissa. Uusia aikoja voi varata valittuihin palveluihin joko suoraan tai kutsuun perustuen. Netissä varatun ajan voi siirtää tai peruuttaa ajanvarauspalvelussa, mutta muuta kautta varatun ajan voi vain peruuttaa sähköisesti (uusi aika tulee varata puhelimitse).


Sähköiseen ajanvarauspalveluun kirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen, eli palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Vanhemmat pääsevät näkemään ja voivat varata alle 15 vuotiaiden lastensa aikoja omilla tunnuksillaan.

Voi myös valtuuttaa toisen henkilön varaamaan aikoja puolestasi jättämällä allekirjoitetun suostumuslomakkeen terveyskeskukseen.


Mobiilivarmenne on helppo ja edullinen tapa kirjautua sähköisiin palveluihin

Lisätietoa osoitteessa http://www.mobiilivarmenne.fi/


 

Uusia aikoja voit varata

-  päivystävälle sairaanhoitajalle

-  rokotusten tai lääkeinjektioiden pistämistä varten

-  koululääkärin tarkastukseen 1. ja 5. luokan oppilaalle

-  kouluterveydenhoitajan tarkastukseen 1. ja 7. luokan oppilaalle (täytä myös esitietolomake)

-  syksyllä taas influenssarokotuksiin, sitten kun ne ovat ajankohtaisia.


Kotiin lähetettyyn kutsuun perustuen voit varata ajan

-  kutsuntoihin liittyvään hoitajan terveystarkastukseen

-  seniorineuvolan terveystarkastukseen

-  alle kouluikäisen lapsen suuhygienistin tarkastukseen

- neuvolatarkastukseen 2-, 3- ja 6-vuotilaalle lapselle

- diabeetikkojen silmänpohjakuvauksiin

- lääkärin vuositarkastukseen

 

Sähköinen ajanvaraus tulee asteittain laajenemaan muihinkin palveluihin.


Päivystävän sairaanhoitajan ajan voi nyt varata jo edellisenä iltana tai sunnuntaipäivänä  maanantaille. Sairaanhoitajan ajat on tarkoitettu lyhyisiin käynteihin, joissa ei tarvita lääkäriä (flunssa, vatsatauti, iho-oireet, pienet vammat tai jos tarvitset sairauslomatodistusta)

Sairaanhoitajan käynti on maksuton.


Rokotusajat on tarkoitettu rokotteen pistämistä varten. Kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet saat terveysasemalta ( esim. tetanus ja tuhkarokko (MPR)). Muut rokotteet pitää hakea etukäteen reseptillä apteekista, Rokotusneuvontaa ja reseptiä varten pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Tekstiviestimuistutus

Terveyskeskuksessa on käytössä tekstiviestimuistutus hoitajien ja lääkäreiden vastaanotoilla, suunterveydenhuollossa, mielenterveyspalveluissa, koululääkärin vastaanotoilla. Tekstiviestimuistutus lähetetään 24 h ennen varattua vastaanottoaikaa. Tekstiviestiin ei ole mahdollista vastata, vaan mahdollinen ajan peruutus pitää hoitaa puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta.